DONERA

Alla kan bidra till vår stiftelse! Från företag, organisationer och privatpersoner! Vi vill inte utesluta någon som kan bidra. Vi välkomnar även andra stiftelser som har resurser och möjligheter att bidra till vår verksamhet! Om du känner till ett projekt eller en aktivitet eller själv behöver pengar för att gå vidare, uppmanar vi dig att informera oss.

Hur donerar man?
Alla kan donera. Privatpersoner, stiftelser och företag.
Vi samarbetar även med stiftelser,kommuner och företag som vill stödja stiftelsen.
Sätt in pengar på stiftelsens konto eller Bankgiro.
Skriv ditt namn och kontaktuppgifter så kan vi kontakta dig vid behov. Berätta för oss vart du vill att pengarna ska gå, annars väljer vi åt dig.
Du kan bli månadsgivare genom att sätta upp en automatisk överföring på banken.

Handelsbanken kontoöverföring: 6751 12 899 178

Bankgiro: 5324 - 2806 

SWISH: 123 634 0509

Varför skall du donera till Svenska Insamlingsstiftelsen?

 

Vi tycker att hållbarhetsarbetet går alldeles för långsamt! Detta kan leda till att våra barn och deras barn får allt fler miljörelaterade problem!

 

Därför söker Svenska Insamlingsstiftelsen innovationer, teknik och metoder som kan ge snabba, effektiva och långsiktiga resultat. Samtidigt tror vi på tillväxt och att världen måste utvecklas för att vi ska kunna utvecklas. Det betyder faktiskt även att även gamla sätt kan förnyas och fungera bra i framtiden.

"Vi vill att ny teknik och nya lösningar ska bli tillgängliga snabbare där de gör störst nytta! det ör en fördel för oss alla, men framför allt för dem som befinner sig i utsatta miljöer. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och vi vet att det redan finns nya lösningar som kan göra en enorm skillnad. Vi måste se till att denna kunskap sprids.

Vi får inte utsätta oss själva eller kommande generationer i onödan för ohälsosamma miljöer. Vi måste sprida information och kunskap om bättre och mer hållbara lösningar. Vi måste alla vidta åtgärder och ta ett större ansvar, inte minst beslutsfattarna. det gör vi genom att våga fatta nya beslut och göra rätt val.

Vi är övertygade om att stiftelsen kan förbättra förutsättningarna för många och i slutändan alla!"